ALTの先生をご紹介します

今日から、新しいALT(Assistant Language Teacher:外国語指導助手)としてダニエル先生が来校し、子どもたちに外国語を教えて下さることになりました。
朝のテレビ放送で先生の紹介があった後、早速6年生の授業がありました。

〈ダニエル先生の自己紹介〉

Hello!
(こんにちは!)
My name is Daniel Armstrong. I am the new ALT for Hisaeda Elementary and Midori Elementary.
(ダニエル・アームストロングです。私は久枝小学校とみどり小学校の新しいALTです。)

I am from New Orleans, Louisiana, in America. I studied International Relations and Asian Studies at Tulane University.
(アメリカのルイジアナ州、ニューオーリンズから来ました。テュレーン大学では国際関係とアジア学を勉強していました。)
I like to play video games and board games, and I like to read books and MANGA. I would love to talk with students about these things!
(私はテレビゲームやボードゲームをするのが好きです。本や漫画を読むのも好きです。子どもたちとそういうことについてたくさん話したいと思っています!)

I hope to see you soon!
(みなさんに会えるのを楽しみにしています!)